RSS

Mitt nya jag

02 Sep

9789173514170L_Mitt-nya-jaMitt nya jag av Sophie Kinsella är verkligen en feelgood-bok! Den passade utmärkt som uppladdning och nervarvning i samband med min Tjejmil.

Huvudpersonen i denna lite skruvade historia heter Lexi. När hon vaknar upp på sjukhuset efter en bilolycka så minns hon inget av det som hänt under de senaste tre åren. Hon får en chock när hon inser att hon är gift med en supersnygg, rik man. Inte ens sin epgelbild känner hon igen (vem är den där snygga tjejen med den perfekt vita tandraden och tjusigt hår?)!  Plötsligt är livet fyllt av glada överraskningar!

Men så upptäcker Lexi mindre bra saker om sig själv. T ex är hon en karriärkvinna som håller sina anställda i ett hårt grepp. Och hennes tidigare bästa vänner verkar inte längre vilja veta av henne. Långsamt måste Lexi återupptäcka sig själv och minnesförlusten försätter henne i en hel de pinsamma situationer. Men slutet gott, allting gott och Lexi  inser till slut att hon själv har makten att välja vem hon vill vara.

Som sagt, ingen djupare story men kul ändå! Och så är den ju lite mysigt romantisk också… Rekommenderas varmt till dem som letar efter sin läslust eller bara vill ha lite lättsamt tidsfördriv!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 2 september, 2009 i Böcker, Humor, Kärlek

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s