RSS

Boksmällan slog till!

06 Okt

För en vecka sen var jag på Bokmässan uppe i R3 och minglade med andra bokbloggare. Det känns som om det gått månader sen! Veckan som gått har jag jobbat hårt och haft kompetensdag om bemötande. Mycket intressant. Dessutom har jag varit på en  föreläsning (som jag själv anordnade) om dyslexi som också var fantastisk bra. Och gått på hockey tillsammans med den internationelle student som vi är vänfamilj med. Jag har knappt läst böcker, men haft otaliga boktips för min familj om alla böcker jag kom hem med (tur att de har överseende med mig…) Jag har knappt läst några bokbloggar heller, men Bokbabbels post-bokmässeenkät har jag dock snappat upp och här är mina svar:

Årets seminarium: Absolut seminariet med Ingrid Betancourt och K G Hammar som samtalsledare. Det strålade om henne och det var nästan en övermänsklig varelse som berättade om det fruktansvärda hon har upplevt och hur hon tacklat det. Det var också ett fint ögonblick när de fattade varandras händer och satt några sekunder i tyst samförstånd och verkligen såg varandra.

Årets pryl: Defintivt min iPad som jag blev mer och mer vän med under mässan, särskilt när jag slutat att behandla den som en laptop.

Årets fynd: Blev inga fynd i år, tyvärr. Höll igen lite också eftersom jag fått så många fina böcker från förlagen, tack vare mitt uppdrag som bloggambassadör för årets mässa.

Årets räkmacka: Bidde ingen i år.

Årets miss: Valet av lunchresturang på torsdagen – katastrof! Väntade en timme på maten och när den kom ytterligare en stund på först besticken, sen drycken (inklusive två stycken Lättöl? Nej tack, jag beställde Cola Light.) Å andra sidan fick jag gott om tid att snacka med mitt lunchsällskap Jenny som jag inte sett på länge.

Årets mest irriterande: Att jag har varit på mässan 12-13 ggr och fortfarande inte hittar! #vimeduseltlokalsinne

Årets roligaste: Definitivt alla möten, inte minst med bokbloggarna!

Årets lyxigaste: Mitt 4-dagars seminariekort som gjorde att jag kände mig väldigt ostressad och kunde unna mig lite välbehövliga pauser då och då. Stor skillnad på att endast åka över dagen!

Årets outfit: Mycket leggings blev det.

Årets läsning: Mycket lite i Mitt liv i 23 yogaställningarav Claire Dederer på hotellrummet innan jag somnade.

Årets signering: Ann Rosman som signerade min första Karin Adler-deckare (och den första i serien) Fyrväktarens dotter där hon tackade för trevligt middagssällskap (Forma Books middag på fredagen)

Årets tygpåse: Gudrun Sjödéns! Matchade min outfit perfekt där på torsdagen!

 
2 kommentarer

Publicerat av på 6 oktober, 2012 i Bokmässan, Enkät

 

2 svar till “Boksmällan slog till!

 1. Bokomaten

  8 oktober, 2012 at 14:04

  Hehe, körde också på leggings. Enkelt, luftigt, praktiskt och snyggt. Passar när man packar lätt i flera dagar.;) Jag har inte heller läst något av Ann Rosman, men är väldit sugen. Bara inte blivit av. MÄrks det förresten att jag desperat försöker ta igen en veckas förlorat bloggläsande pga MIN boksmälla?:)

   
  • Fru E

   8 oktober, 2012 at 20:37

   Du får gärna kommentarspamma, så trevligt så! 🙂 Ann Rosman ligger på vänt, ska bara…

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s